Imprimare

Firma

Firma noastră

Firma noastră este specializată în producţia și comercializarea perdelelor industriale.
Pe lângă reprezentanţa din România, suntem prezenţi şi în alte trei ţări:  Slovacia, Ungaria și Republica Cehă . Grupul nostru de firme este unul din cele mai dinamice intreprinderi în domeniul producţiei şi comercializării perdelelor PVC din Europa Centrală.

Având în spate mai mulţi ani de experienţă, echipa noastră se străduie să ofere siguranţă, precizie şi promptitudine atât în ceea ce priveşte producţia cât şi în comercializarea produselor noastre.  Tot acest proces este susţinut de cel mai modern background informatic şi de o infrastructură de încredere.

Pentru noi este foarte importantă calitatea combinată cu un preț favorabil. Lucrăm exclusiv cu materii de calitatea I. care îndeplinesc standardele UE în ceea ce priveşte autorizaţiile de  sănătățe și cele alimentare.

Gama noastră de produse (perdele PVC, perdele termo, uşi batante, camere de sudură, prelate de sudură) corespunde exigenţelor industriei şi comerţului. Produsele noastre garantează o izolare termică excelentă, economisirea energiei, delimitează circulaţia fluxului de aer, reduc diferenţele de temperatură, asigură un mediu igienic, fără zgomot şi praf.


Dacă produsele noastre v-au  stârnit interesul, aşteptăm să ne contactați, vă stăm la dispoziţie! 

SC.Rollmaster Flexibil SRL.