Imprimare

Actualităţi

De ce să ne alegeți pe noi?

  • Comanda Dvs este prelucrat in 24 ore vă trimitem oferta de preț prin e-mail.
  • Comanda Dvs este livrat in 2 zile cazuri extreme 4-5 zile.
  • Avem o echipă de încredere cu livrare anuală de peste 60 tone PVC prelucrat.!
  • Vă oferim produse excelente potrivite pentru reducerea cheltuielilor Dvs.
  • Cereți oferta noastră de preț cu incredere noi vă asigurăm o colaborare corectă.

 

5-PAȘI LA CUMPĂRARE

1.Cererea de oferta. 2.Comanda de marfă 3.Efectuarea plații 4.Livrarea. 5.Interținerea relatiilor.

Pasul 1. Cererea de ofertă


Cerea de ofertă se poate realiza doar pe site( rollmaster.ro) prin e-mail,verificam datele prin discuție telefonică, urmat de trimiterea unui e-mail actualizat cu cele discutate legate de produs. Nu ezitați sa ne scrieți sau să ne sunati !La cea mai mică nelamurire va stăm la dispozitie!

Foarte important! Cerea de ofertă trebuie să conțină ,obligatoriu toate informațiile tehnice (dimensiuni) legate de produs, cât și informațiile de contact (nr. telefon,e-mail, localitate etc.) pentru a putea să vă răspundem cât mai la obiect și cât mai puține greșeli la cerea Dvs.

Pasul 2. Comandă fermă

Comanda se realizează prin e-mail, pe baza cereri de ofertă. Comanda trebuie sa conțina toate datele cumparatorului:  Nume, Denumire societate , Adresa LIVRARII, Oras(Sat/Com)Jud, Nr.telefon, Adresa de e-mail. Bineințeles comanda trebuie să conține și datele propiu zise de marfa verificate (dimensiuni,buc,culori etc.)  

Pasul 3. Plata

In momentul comenzi se va realiza o factură proformă,care este inlocuitoare de contract si care deservește la plata produslui.
Plata se realizează pe bază de factură proformă. Data si modul plății va fi stabilită de comun acord.

a. Plata cu ramburs

Plata cu ramburs constă în livrarea produsului cu curier rapid dar in momentul comenzii    achitarea unui avans de 50%. Firma propusă de noi este GLS,(sau o altă firmă de curierat).

b. Plata prin transfer bancar

Plata prin transfer bancar se poate realiza prin achitare totala a valori produsului.In cazul in care valoarea despaseste 3000 lei atunci se accepta plata in doua transe, fiecare transa consta in 50% din valoare produsului,si cealta transa de 50% in momentu livrari marfi.

Pasul 4. Livrarea

Livrarea se realizeaza in Toata tara.Timpul de livrare alocat pentru produse este de  2-3 zile lucratoare sau 4-5 zile lucratoare,timpul este alocat in functie de mai multe situatii.

Pasul 5.Intretinerea relatiilor 

Importanta satisfacerea clientiilor,verificarea posibilitatiilor pentru comenzi noi,eventual clientiilor noi. Rezolvarea unor  eventuale probleme , acordare sfaturi adecvate de rezolvare.