Imprimare

Perdele din fâşii PVC

Galerie foto »

Perdeaua se poate utiliza  in diferite depozite frigorifice şi vitrine frigorifice.Perdele din fâşii PVC

În acest caz, fâşiile de perdea sunt realizate pe un sistem de prindere din plastic şi fâşiile nu se suprapun. Panourile montate pe vitrinele frigorifice păstreaza temperatura de funcționare dorită atât  în timpul verii cât şi iarna. Acest lucru va crește termenul de păstrare a produselor alimentare depozitate și asigură functionarea îndelungată  a aparatelor frigorifice.

Utilizarea perdelelor din fâşii PVC în cazul camerelor frigorifice şi a maşinilor frigorifice

În cazul în care sistemul de prindere a fâşiilor este din plastic, perdeaua este realizată din fâşii  fără suprapunere. În cazul fâşiilor suprapuse, se utilizează cârlige din oțel inoxidabil pentru prinderea corectă. Este important ca aerul răcit să fie menținut în camera sau mașina frigorifică . Perdelele termo servesc în special la separarea zonelor de temperaturi diferite.

Perdelele din fâşii pot fi utilizate:
La uşile din camere frigorifice şi congelatoare, pentru împărţirea diferitelor spaţii din interior

Caracteristicile Perdelelor din fâşii PVC:

  • Economisirea energiei
  • Asigură temperatură constantă pentru frigidere.
  • Fâşiile cortinei se pot monta rapid și uşor - Previn intrarea muștelor și insectelor în frigider.
  • În cazul vitrinelor frigorifice, perdelele sunt făcute din fâşii PVC transparente:  100 mm lățime și 1,2 mm grosime normală (-5 ° C).
  •  În cazul camerelor frigorifice, perdeua este realizată din fâşii PVC transparente :  100, 150, 200 mm în lățime și grosime de 2mm normală (-5 ° C).
  •  În cazul camerelor de congelare, perdeaua este realizată din fâşii PVC transparente : 100, 150, 200 mm în lățime și grosime de 2mm anti-îngheț (-25°C-).
  • Curăţarea este foarte uşoară, fâşiile se pot da jos cu uşurință. Îndeplinesc reglementările alimentare cele mai stricte ( ex. HACCP) .