Imprimare

Suspensie

Sistem de prindere

Sistem de prindere cu şir de cârlige

Sistemul de prindere cu şir de cârlige este cea mai folosită metodă de prindere. Sistemul de prindere cu şir de cârlige permite realizarea suprapunerii fâşiillor conform cerinţelor individuale, schimbarea sau desprinderea uşoară a acestora. Firma noastră realizează aceste sisteme de prinderi din oţel inoxidabil şi oţel galvanizat.

Acest sistem de prindere este compus din două părţi:

  • profil L – îndoit în formă de cârlig
  • perechi de plăci – între care sunt prinse fâsiile PVC

 

Este important ca şirul de cârlige să fie prins doar de suprafeţe portante, în cazul suprafeţelor din rigips sau alte materiale neportante existând probabilitatea ca perdeaua să se desprindă.

Suprapunerea fâşiilor

Sistemul de prindere cu şir de cârlige permite o suprapunere conform cerinţelor clientului. Suprapunerea cu 1 cârlig (cca 35%)   o recomandăm în cazul în care fâşiile servesc mai degrabă la izolarea termică sau împotriva curentului. În cazul unui curent puternic, vă recondăm suprapunerea cu 2 cârilge (cca 65%) .

 

 

Suprapunerea benzilor de 300mm cu 1 sau 2 cârlige:

Suprapunerea benzilor de 400mm cu 1 sau 2 cârlige:

Structură auxiliară

În cazul în care, din varii motive, şirul de cârlige nu se poate prinde în mod direct deasupra deschiderii (este cazul porţilor secţionate sau alte obstacole), trebuie utilizată o structură auxiliară pentru ocolirea obstacolelor. Structura auxiliară se realizează cel mai des din profile din oţel de 60 x 40 x 3 mm, prinderea se face în următoarele moduri: